Cat costa?

1. Abonament Business

Pret: 0.3 RON / apartament / luna, minim 100 RON / luna

Este destinat firmelor de administrare care doresc sa administreze eficient un numar mare de asociatii. Include toate facilitatile oferite de software, instruire, suport tehnic si asistenta la introducerea asociatiilor in software.

 

2. Abonament Business Dezvoltare

Pret: 0.3 RON / apartament / luna, minim 400 RON / luna

Va oferim un mod de colaborare care include dezvoltarea continua a aplicatiei conform specificatiilor dvs. Poate ca modul dvs de lucru este unic, sau pur si simplu dimensiunea firmei si numarul de asociatii administrate impun constrangeri deosebite - noi va putem asista in dezvoltarea unei solutii adaptate nevoilor dvs.

 

3. Abonament Administrator - in curand

Vom oferi in curand o varianta simplificata a aplicatiei destinata administrarii unui numar mai mic de asociatii. Intre timp puteti solicita un cont de test si folosi aplicatia gratuit pentru mai putin de 3 asociatii. 

Nou: cautam colaboratori pentru testarea versiunii Administrator a aplicatiei. Daca sunteti interesat(a) va rugam sa ne contactati la radu.floricica@neti.ro sau telefon 0723.649.617

 

Pentru toate abonamentele oferim suport pe parcursul perioadei de inceput. La cerere putem inclusiv sa introducem noi primele asociatii in aplicatie.