Caracteristici

Acces multi-utilizator

Aplicatia poate fi folosita simultan de mai multe persoane, atat din sediul firmei cat si din afara. Cu ajutorul unui sistem complex de drepturi puteti stabili exact ce poate face fiecare persoana din firma si la ce asociatii are acces. Deasemenea puteti urmari istoricul activitatii fiecarei persoane - de la platile, facturile sau incasarile introduse pana la modificarile efectuate in listele de plata.  

Raportari complete si complexe

Majoritatea aplicatiilor din domeniu ofera rapoartele de baza (registre, fise, situatia soldurilor etc). Noi oferim in plus rapoarte care sunt utile din momentul in care lucrati cu peste 10-20 asociatii - fise de furnizor care cuprind informatii de la toate asociatiile, raportari cu tot ce aveti de platit sau de incasat la o anumita data etc. 

Interfata web pentru locatari

Optional puteti integra in site-ul dvs un modul care permite locatarilor sa vizualizeze direct informatii utile, cum ar fi suma curenta de datorata (plus informatii despre plata direct in cont), fisa de apartament, sau listele de plata. In plus, puteti trimite automat fiecarui locatar lista curenta de plata prin email. Aceasta facilitate, dincolo de utilitatea ei, este un mod foarte bun de a va detasa de concurenta si a arata inca o data locatarilor ca au motive bune sa lucreze cu dvs. 

Siguranta si securitate

Accesul usor si imediat la toate informatiile dorite nu inseamna nimic daca datele dvs nu sunt in siguranta. Cu software-ul nostru aveti posibilitatea de a defini nivele de acces pentru fiecare persoana care il foloseste. In plus, ne ocupam personal de gazduirea si securitatea aplicatiei, oferind trei nivele diferite de copii de siguranta. 

Trei ani de experienta in domeniu

Dincolo de facilitatile oferite ceea ce ne recomanda este experienta directa de lucru in domeniu, si faptul ca intotdeauna am colaborat cu succes cu partenerii nostri. Printre firmele cu care am avut relatii de lunga durata se numara:

  • Scomet Administrare Imobile
  • Romad Administrare 2008
  • Adminconcept

Personalizare

In functie de necesitati va putem oferi o colaborare care include modificarea aplicatiei conform cerintelor dvs. Indiferent de modul de lucru suntem intotdeauna deschisi la sugestii si modificari, dar consideram ca o firma din acest domeniu care doreste sa exceleze va avea nevoie de o unealta software perfect adaptata propriului mod de lucru, si suntem pregatiti sa oferim asta.